Vreau sa slabesc si nu stiu cum?

Daca toti imi spun ca sunt gras, ar fi bine sa tin seama de observatia lor. Ca sa ne putem cunoaste , trebuie sa ne privim mult si sa ascultam mult ceea ce vad ceilalti in noi. Iar ca sa putem asculta si, de fapt, ca ei sa poata vorbi, trebuie sa ne luam inima in dinti si sa ne dezvaluim.

Reorientare profesionala (dupa o anumita varsta)

Obiectivul intregului curs este de a indruma participantii in vederea alegerii unei profesiuni. Aceasta activitate are la baza un sistem de principii, metode si procedee, prin care cursantul este ajutat sa-si aleaga acea profesiune pe care o poate exercita mai bine in folosul sau si al colectivitatii: “Omul potrivit la locul potrivit”.

Importanta stabilirii obiectivelor

Stabilirea obiectivelor este esentiala pentru succes. Toti oamenii de succes isi stabilesc obiective si lucreaza zilnic pentru indeplinirea lor. Abilitatea dumneavoastra de a va stabili obiectivele reprezinta factorul cel mai important pentru obtinerea succesului.

Workshop de dezvoltare personala (autocunoastere)

Obiectivul intregului curs este de a oferi participantilor un nivel optim al dezvoltarii personale. Optimizarea personala presupune capacitatea de deschidere spre noi experiente, sentimentul de valorizare a potentialului propriu, capacitatea de auto-reflexie, perceperea schimbarilor de sine pozitive, eficienta, flexibilitate, creativitate, respingerea rutinei. Este un proces de lunga durata si poate deveni un sens in viata pentru anumite persoane care solicita ajutorul si este motivat pentru a-l obtine.

Cum putem sa ne ajutam copiii?

Atelier de dezvoltare personala si autocunoastere pentru adolescentii care doresc sa imbine distractia cu invatarea si dezvoltarea propriilor resurse si abilitati.
“Ceea ce rămâne în tăcere în timpul copilăriei se manifestă cu voce tare în adolescenţă” – E. Kestemberg