Managementul stresului – Concilierea vietii profesionale cu cea personala

Dezvoltare personala si autocunoastere

„Problemele vor fi intotdeauna cu noi. Problema nu este problema; problema este modul in care oamenii abordeaza problemele. Asta ii distruge pe oameni, nu problema in sine. Atunci cand invatam sa abordam problemele in mod diferit, vom face fata problemelor intr-un mod diferit si problemele vor deveni diferite.” Virginia Satir

Descoperirea gandurilor care ne creeaza probleme continua sa ne fascineze. Cu toate ca la inceput pot parea stranii sau bizare, ele capata sens daca ne gandim la comportamentele si sentimentele carora le dau nastere. Am observat de multe ori ca majoritatea persoanelor care vin in cabinet actioneaza in diverse moduri care sunt complet saracite de resurse. Daca stim cum sa descoperim aceste experiente si cum sa ne conectam la resurse, viata noastra se va schimba in bine intr-un mod semnificativ.

Acest program implica doua aspecte principale: timp si stres.

Marea intrebare este: Cum poti gasi mai mult timp si cum poti reduce stresul?

Diferenta este:

  • cum folosesti acest timp?
  • daca il folosesti cu atentie?
  • daca exista echilibru?
  • daca il irosesti?
  • daca esti tot timpul pe fuga?
Inscrie-te la acest program si vom reusi impreuna sa descoperim valorile si sa invatam sa le pastram atunci cand vom sti care sunt acestea. Atunci cand scopurile, serviciul si relatiile noastre se aliniaza cu valorile noastre, viata curge mai usor.
Cred cu tarie ca acest program de dezvoltare personala este catalizatorul de care ai nevoie pentru ati creea echilibru, multumire, armonie, bucurie si liniste sufleteasca.
Pentru mai multe informatii privind acest program: contact@psihoteraconsult.ro sau telefon 0744.178.166